NK PG100/50 – Sint Odiliënberg


Evenementgegevens


Er wordt alleen geschoten met grendelgeweren en semi automaten met aan de voorzijde een 2-poot die inklapbaar dient te zijn en de kolf dient in uw schouder te staan. Geen andere ondersteuningsmogelijkheden dan de blote hand zijn toegestaan. Het kaliber is vrij met uitzondering van zwartkruit en de PG50 welke met klein kaliber (.22lr) wordt verschoten.

Disciplines: PG100 Open, PG100 Target, en PG50 KKG.

U dient per doel 1 wedstrijdschot te plaatsen op de 25 genummerde doelen, in de volgorde van 1 t/m 25. U krijgt ook een proefkaart waarop u onbeperkt schoten kunt lossen. U heeft incl. proefschoten maximaal 25 minuten de tijd.

Het wedstrijdreglement is te vinden op www.pg100-50.nl.

Medegebruik van andermans wapens is toegestaan, alleen onder toezicht van verlofhouder/eigenaar.

U dient zich minimaal 30 minuten voor aanvang van de serie te melden bij het inschrijfbureau. Het wapen kan worden gekeurd op o.a. gewicht en trekkerdruk.

Schiet u 1 discipline, inschrijfgeld € 12,50
Schiet u 2 discipline`s, inschrijfgeld € 22,50
Schiet u 3 discipline`s, inschrijfgeld € 30,00

Junior schutters krijgen 50% korting op het inschrijfgeld.

Het adres van de schietbaan is:
Hobertsweg 2
6077 PJ Sint Odiliënberg

Conform artikel 12.1. van het Precisiegeweer schiet- en wedstrijdreglement behoud de wedstrijdleiding zich het recht voor Nationale Kampioenschappen slechts open te stellen voor een beperkt aantal deelnemers, afhankelijk van de wedstrijdresultaten en/of de klassering, e.e.a. conform het KNSA SWR Deel I, Hoofdstuk 15.

De wedstrijdorganisatie.


De inschrijving zal worden geopend na de voorgaande wedstrijd.

Geplaatst in .